Więc, jak wiecie oczywiście nie będziemy ciągle trzymać się książki, prawda? No oczywiście, że nie. W takim razie proszę, abyście proponowali co może się wydarzyć podczas lat, które nasze postacie spędzą w Hogdziubdziu... Jakby wam coś do głowy wpadło, to piszecie tu, a my z kochaną Laying myślimy czy to zrealizujemy. Oczywiście, pamiętajcie, że nie ma złych pomysłów. Każdy się przyda, prawda?
A, jeszcze prosiłabym w każdym razie, aby to były pomysły dotyczące razem Slythu i Gryffu, a nie poszczególnych postaci. Mogą być też takie, jak z Pluszakiem Cassie, jednak musi brać w tym udział więcej postaci jak 4. Myślę, że zrozumiałyście. Jeśli nie, to pytajcie.
Czasami piszę bezsensu i dlatego...
"Bo przecież śmiech to zdrowie."
Użytkownik
W zimę zrobić na jeziorze ślizgawkę i na łyżwach zapierdalać ! : D
Z nieba spadł jeden anioł, tak ludzki, że ludzie nie dostrzegli jego boskości. Jednak serce miał ze złota, a duszę ze srebra, i trwał, bo trwać musiał.
Użytkownik
Ogólnie to mam pomysł dotyczący 4 klasy i turnieju. Wiadomo, do Hogwartu przyjadą różne osoby z Beauxbatons i Durmstrangu, więc pomyślałam, żeby każda z nas albo i nie każda stworzyła jakąś postać, która namiesza np. w życiu miłosnym naszych bohaterów, dajmy na to, jakiś francuz zakocha się np. w Cass przypominam, to tylko przykład, Neville się wkurzy i rozpocznie się rywalizacja itd.
Margaery Winchester napisał:
Ogólnie to mam pomysł dotyczący 4 klasy i turnieju. Wiadomo, do Hogwartu przyjadą różne osoby z Beauxbatons i Durmstrangu, więc pomyślałam, żeby każda z nas albo i nie każda stworzyła jakąś postać, która namiesza np. w życiu miłosnym naszych bohaterów, dajmy na to, jakiś francuz zakocha się np. w Cass przypominam, to tylko przykład, Neville się wkurzy i rozpocznie się rywalizacja itd.
Genialnie, genialnie ;D
Musk pracuję, widzę.
"Bo przecież śmiech to zdrowie."
Użytkownik
To ja mam 2 propozycje:
-Po pierwsze, proponuję nieśmiertelny mecz quidditcha, Gryffindor vs. Slytherin. Domy wygrywający się wylosuje, czy coś.
-Jako, że mam 3 rok, wypadałoby dodać coś o Syriuszu.
Kilka osób pójdzie do Zakazanego Lasu-w jakim celu, to się jeszcze zobaczy. Reasumując, spotkają tam Syriusza/lub-innego-psychopatycznego-mordercę. Co dalej, to zależy od nas...
You're a badass bitch from hell
Naczelna Wredota.
Jeztem za psychopatycznym mordercom!
I szeby ktosz dedł!
- Bycie mną nie jest łatwe... Nie mogę uciec, okazywać słabości...